KAKVA ŠTETA

Ove dvije ljepotice više nisu Viktorijine anđelice

25.02.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Ljepotica Doutzen Kroes zbog nove unosne poslovne ponude odustala je od titule Viktorijine anđelice i više neće biti zaštitno lice slavnog brenda

Nakon Karlie Kloss, Victoria’s Secret gubi još jednu super manekenku, Doutzen Kroes, koja nakon sedam godina suradnje odustaje od šetnje po pistama u seksi donjem rublju.

Kako je na svome profilu na Instagramu objavio šef marketinga Victoria’s Secreta Ed Razek, ljepotica porijeklom iz Nizozemske sama je zatražila raskid ugovora jer je dobila unosniju ponudu u Europi, a bila bi u sukobu interesa da je ostala u ulozi seksi anđelice.

Također je naglasio da su i dalje ostali u dobrim odnosima te ne postoji nikakav problem zbog njezinog odlaska: 'Dobila je sjajnu poslovnu ponudu, a prema nekome koga volim i poštujem želim biti samo fer i ništa manje od toga. Ona je jedna od najboljih i najljepših osoba na svijetu i uvijek će tako biti.'

Nekoliko dana prije od karijere Viktorijine anđelice odustala je i dugonoga Karlie Kloss, a bila je dio tima od 2011. Navodno se Karlie odlučila posvetiti nekim drugim obavezama i obrazovanju pa neće imati toliko vremena za modne angažmane.