NEDOPUSTIVA POGREŠKA

Kakav gaf - na Oscare došle u gotovo istim haljinama

23.02.2015 u 11:25

Bionic
Reading

Holivudske dive i slavne ljepotice uvijek se posebno potrude odjenuti za dodjelu Oscara, a zamislite samo kako se osjećaju kada se pored njih pojavi jedna od konkurentica u gotovo istoj haljini

Jennifer Lopez i supruga Roberta Duvalla, Luciana Pedraza, odabrale su prelijepe haljine Elie Saab, ali nisu znale koliko su slične, neki bi čak rekli - iste.

Prelijepe balske haljine s dubokim V izrezom i posute šljokicama sigurno su pravi odabir za prestižno događanje, ali obje ove dame vjerojatno nisu računale na to da će još netko odabrati toliko sličnu kreaciju. Da bi stvar bila još gora, i Jennifer Lopez i Luciana Pedraza podignule su kosu te stavile viseće naušnice, kao da su se njihovi stilisti dogovarali na koje sve načine mogu biti sličnije. Pogledate li lijepe dame, primijetit ćete da haljina J. Lo ima tanki elegantni povez u struku i uz nešto nježniju boju čini se kao da je to jedina razlika između krasnih toaleta.

Zna se kakav problem nastaje ako se na crvenom tepihu dodjele Oscara dogodi ovakav gaf i tim Jennifer Lopez sigurno se nije dobro proveo kada je diva uvidjela sličnost

No ovakvi gafovi prisutni su otkada je dodjela i modnih kuća visoke mode koje jedva čekaju dobiti pohvale za svoje kreacije. Ovakvo neugodno iskustvo glumica Anne Hathaway, otkrila je, izbjegla je za dlaku. Lijepa oskarovka Anne priznala je da je požalila što se u posljednji tren predomislila oko izbora haljine, odlučivši Valentinovu kreaciju zamijeniti onom s potpisom Prade.

Večer uoči Oscara na probama je Amanda Seyfried, s kojom je glumila u 'Jadnicima', pokazala haljinu Alexandera McQueena koju je namjeravala nositi na dodjeli. 'Bila je to lila verzija moje haljine, a radilo se o dva potpuno različita dizajnera', rekla je Anne. I tako joj je ujutro, na dan dodjele, stigla blijedoružičasta Pradina haljina. Kasnije je požalila zbog promjene, ali zna se koliko su Oscari važni i nije željela riskirati to da bude u nečemu imalo sličnome.