FASHION GURU:

Šteta što se Kolindina odjeća stopila s podom

16.02.2015 u 12:08

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za inauguraciju je odabrala decentnu plavu kombinaciju uz koju je imala odgovarajuće cipele i lijepu frizuru. Sve je bilo na svom mjestu, a ukupan dojam bio bi puno bolji da joj se outfit nije stopio s tepihom na podu, komentirao je naš dežurni modni kritičar styling nove predsjednice

'Hrvatska može mirno spavati jer je dobila novu predsjednicu. Nakon što je jučer izrekla zakletvu, naša emotivna Kolinda pustila je i dvije-tri suze. To je bilo i za očekivati, ali ona je kao prava žena iz naroda odlučila to riješiti drugačije, prstima, jer joj nisu osigurali maramice. Vjerujem da je tako još jednom dokazala da je žena iz naroda. Nije ni čudo da se rasplakala, jer umjetne trepavice nije lako nositi. Možda ne bi škodilo da su joj malo manje našminkali oči.

Inače sve je frcalo od plave boje na zagrebačkom Gornjem gradu. Netko bi pomislio da je to bio skup HDZ-a', nije mogao odoljeti Guru da ne komentira upečatljivu plavu boju koja je jučer dominirala Gornjim gradom.


Odjevno izdanje nove nam predsjednice zaslužilo je sve pohvale, kaže Guru, a da nije bilo čudne odluke da se boja njezine odjeće stopi s bojom tepiha, ukupan dojam bio bi daleko bolji.

'Njezina modna kombinacija bila je dobra, jednostavna, bez nekih dodatnih kerefeka, frizura također uredna i lijepa, pa čak i cipele. Čudno je samo kako su uspjeli naći identičnu boju tepiha i njezine odjeće. Ne bi škodilo da je nešto bilo barem malo drugačije nijanse, da se naša predsjednica ne stopi s podom', komentirao je Guru.

'Iako je njezina funkcija predsjednice države dosta limitirana, želim joj svejedno puno uspjeha u radu, neka nas dostojno promovira i neka se bolje odijeva od svojih prethodnika', poručio joj je na kraju naš modni kritičar.