PREDIVNE ZAJEDNO

Ne zna se tko je slađi, slavna mama ili kći

30.01.2015 u 16:30

Jenna Dewan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Majke i kćeri uvijek imaju posebnu vezu, a kada su toliko slatke poput Jenne Dewan-Tatum i njezine malene Everly, sigurno plijene pažnju prolaznika

Američka glumica Jenna Dewan-Tatum sigurno izaziva zavist među ženama diljem svijeta jer je njezin suprug Channing Tatum proglašen jednim od najljepših muškaraca na svijetu, ali ona se također brine o svojoj ljepoti i zdravlju trudeći se što više biti uz 20-mjesečnu kćerkicu.

Tako je uspješno spojila jedno i drugo na jednom treningu u Los Angelesu. Jennu i Everly paparazzi su snimili nakon što su završile sat vježbanja za mame i bebe.

Otkad je postala mama, glumica je promijenila navike, i to ne samo svoje, već i suprugove. Ne krije kako sad jako pazi da u kućanstvu imaju samo zdrave organske proizvode koji nisu testirani na životinjama.

'Moja rutina ljepote zapravo je jako jednostavna. Kako imam jako osjetljivu kožu, samo pogoršam stvari kad koristim puno proizvoda. Jednom mjesečno odem na čišćenje lica kod kozmetičarke, a isključivo koristim proizvode koji nisu testirani na životinjama. Koristim sredstvo za pranje lica koje mi spravlja moj dermatolog, a obožavam arganovo ulje Josie Maran koje nanosim ne samo na lice, već i na kosu i tijelo. Jako pazim na to da mi je koža uvijek zaštićene sredstvom za zaštitu do sunca, a najdraži su mi oni s organskim sastojcima i visokim zaštitnim faktorom', otkrila je lijepa glumica.

Dobre volje i nasmijane, dvije dame plijenile su pažnju. Jenna je bila u vječnom komadu traperica i majici u istoj nijansi kao što su sandale, a malena je imala tamne tajice i simpatičnu majicu na zvjezdice. Nema sumnje da su to dvije najljepše i najvažnije žene u životu Channinga Tatuma