POPUT OMILJENE GLUMICE

Kako do savršenih valova u kosi

29.01.2015 u 13:16

Bionic
Reading

Sarah Hyland znamo kao vrckavu tinejdžericu Haley Dunphy u seriji 'Moderna obitelj' i po tome što uvijek ima besprijekornu frizuru, s neizbježnim valovima u kosi

Kad ne nosi vrlo joj dragu raščupanu pletenicu, Sarah je vjerna mekim valovima. Baš ta frizura ove mlade glumice koja je nedavno kosu prošarala svijetlim pramenovima, među najtraženijim je stilovima u frizerskim salonima. Ništa čudno jer ovakva frizura djeluje vrlo mladenački, zavodljivo i totalno trendi.

Dakako, i oko ovih valova treba se potruditi!

Frizerka Jessica Elbaum koja se brine o kosi Sarah Hyland otkrila je kako možete kod kuće napraviti ovu kul frizuru.

Nakon što fenom posušite kosu, nanesite sredstvo za zaštitu kose. Peglom ili figarom kosu uvijte u različitim smjerovima kako bi se postigao što prirodniji look. Nakon toga na svaki uvojak nanesite sredstvo za teksturu i volumen (npr. the Oribe Dry Texturizing Spray) koji možete nanijeti i na korijen kose. Za završni sjaj i blistav efekt koji mami poglede na krajeve pramenova nanesite malo ulja.

Kad se radi o rutini uljepšavanja 24-godišnje zvijezde, ona nije pretjerano komplicirana, a proizvodi bez kojih ne može su: vlažne maramice za skidanje šminke, balzam za usne i kvalitetan korektor.

'Koža mi je vrlo osjetljiva pa se trudim ne nanositi previše pudera. Za svaki dan radije koristim korektor ili mineralne podloge, ali bez maskare i uvijača za trepavice ne mogu. Kad sam bez maskare, osjećam se poput nekog vanzemaljca, jer su u prvom planu moje prevelike oči', otkrila je Sarah dodavši da u stvarnom životu nema ništa zajedničko sa svojim likom iz serije.

'Haley je razmažena tinejdžerica koja je luda za dečkima, šminkom i odjećom. Ja uopće nisam takva', rekla je zvijezda 'Moderne obitelji'.