OMILJENI MODEL

Angelina baš voli jednostavnu torbu prihvatljive cijene

29.01.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Slavna glumica rijetko se odvaja od jednostavne crne kožne torbe nazvane Petra koju je na tržište izbacio modni brend Everlane početkom prošle godine

Torba koja se prodaje po cijeni od 425 dolara vrlo brzo je našla put do kupaca, a dobroj prodaji i listama čekanja svakako je pomoglo to što su je među prvima nosile Angelina Jolie, Jessica Alba i Olivia Munn.

Velika jednostavna torba od kvalitetne talijanske kože očito je jako draga Angelini koja je često nosi, a ovih dana je ponovo snimljena s njom u zračnoj luci u Los Angelesu nakon povratka s humanitarnog putovanja u Irak. No osim torbe, Angelina sve češće nosi i ostale artikle iz Everlaneove ponude, poput vesti i tunika.

Ponukani velikim uspjehom , u Everlaneu su odlučili na tržište izbaciti novu verziju ove torbe, model Casual Petra po još pristupačnijoj cijeni (285 dolara).

Everlane je online dućan koji je s radom započeo u studenom 2011., a postao je popularan zahvaljujući kvalitetnim pamučnim majicama koje koštaju oko stotinjak kuna. U tvrtci ističu da prednost daju kvaliteti, a ne kvantiteti pa je i broj artikala manji, no strogo vode računa o tome da su im proizvodi izrađeni od najkvalitetnijih materijala i da se izrađuju u istim tvornicama koje koriste luksuzni modni brendovi, ali po puno povoljnijim cijenama. Kako navode iz ove modne kuće, uštedom na prodaji putem interneta i neotvaranju dućana omogućuje se niža cijena proizvoda.

Torbe Petra rade se u tvornici nedaleko od Venecije u kojoj se proizvodi kožna galanterija nekoliko poznatih dizajnerskih brendova. Transparentnost troškova proizvodnje ključna je strategija prodaje ovog brenda, a na internetskim stranicama detaljno se može vidjeti cijena svakog pojedinog segmenta proizvodnje.