BEZ DLAKE NA JEZIKU

Modno pitanje u sudnici? Amal ima savršen odgovor

29.01.2015 u 08:59

Amal Clooney

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Otkada je postala supruga slavnog holivudskog glumca Georgea Clooneyja, mediji prate svaki korak Amal Alamuddin, a neobična pitanja stižu joj čak i kada se nalazi u sudnici

Amal je uspješna odvjetnica koja trenutno zastupa interese Armenije protiv Doğua Perinçeka, turskog političara koji ne priznaje da se u toj zemlji dogodio genocid.

Tijekom boravka na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu novinari su iskoristili trenutak da slavnu odvjetnicu pitaju o njezinom modnom stilu, ali ona je to izbjegla na simpatičan način.

Dopisnik The Telegrapha Bruno Waterfield objavio je na svome profilu na Twitteru da je modnu ikonu pitao što trenutno nosi, a ona je spremno i s osmijehom odgovorila: 'Ede & Ravenscroft.' To je naime službena halja koju nose odvjetnici na sudu.

Lijepu Amal svi su primijetili već za vrijeme zaruka s Clooneyjem te su odobravali njezine modne izbore. Vrlo brzo proglašena je kraljicom stila pa je tako zasjenila mnoge slavne ljepotice koje se bave šoubizom i posao im je da uvijek izgledaju najbolje što mogu.