TREND KOJI NE PROLAZI

Ove su majice već nekoliko sezona apsolutni hit

29.01.2015 u 08:54

  • +13

Majice

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Majice koje izgledaju kao dio trenirke već su nekoliko sezona sastavni dio svih sezonskih kolekcija pa se više ne može govoriti ni o trendu. Popularni 'sweatshirti' pronašli su svoje mjesto u ormarima žena i tako će biti barem još neko vrijeme

Ne tako davno takve majice bile su isključivo 'za po doma' i malo tko je slutio da će sportska majica postati obožavani predmet odjeće koji podjednako vole modne blogerice, slavne ljepotice, obične žene, ali i velika modna imena.

Nose se na skinny traperice, pa čak i suknje, a totalno su trendi kad se odjenu poviše košulja s kragnama.

Trendi sportske majice danas imaju luksuzne detalje od kože, kamenčića i perja, a postale su sastavni dio kolekcija prestižnih modnih kuća. Naravno, cijena je adekvatna potpisu na etiketi, a nerijetko zna prelaziti i iznos od 7.000 kuna. Trend luksuznih majica u svijetu visoke mode pokrenuli su Givenchy i Kenzo, a ovisnice o modi sigurno se dobro sjećaju prepoznatljive pantere koja je krasila Givenchyjevu majicu u kolekciji za jesen 2011. Otad se ove sportske majice u luksuznim izdanjima nalaze u kolekcijama gotovo svih većih modnih kuća, od već spomenutih Givenchyja i Kenza, preko Stelle Mccartney, Balmaina, Carvena do Jasona Wua i Lanvina.

A ako je visoka moda prigrlila sportske majice i casual look, onda je jasno da su sportske majice i jedan do nezaobilaznih komada u lancima ulične mode. Zanimljivi slogani, otkačeni printovi, dvosmislene poruke izmjenjuju se iz sezone u sezonu. Izbor je golem, a ponuda prilagođena svačijem džepu.

Što se sve nudi u novim kolekcijama u lancima ulične mode i web trgovinama poput Asosa i net-a-portera možete vidjeti u našoj fotogaleriji.