A'marie LOOKBOOK

Nosiva i romantična kolekcija za proljetne dane

26.01.2015 u 10:21

  • +2

A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Za toplije proljetne dane modni brend A'marie predstavlja prozračne haljine i balonere od micromodala u bazičnim crnoj i bijeloj boji, puderastoj, nježnozelenoj i boji vanilije, a novost u ovoj kolekciji je inspirativan proljetni motiv – cvijet

Odjeća je izrađena od ugodnih ekoloških materijala i laka za održavanje. Pamučnom čipkom implementiranom u dnevne haljine od micromodala ostvarena je zanimljiva igra romantike i opuštenosti dok se baloneri s lakoćom pretvaraju u večernje kreacije. Posebnost im daju rese, sada već zaštitni znak brenda A'marie, a u obliku statement jakni pojavljuje se Alcantara te popularni materijal scuba (neopren za ronilačka odijela i sl.) od kojeg su načinjene i suknje.

Anamarija Brkić nadovezuje se na svoju prethodnu kolekciju korištenjem rupičastih pamučnih materijala, volana na rubovima i transparentnosti, no donosi i neke nove poput okruglih izreza, svilene mrežice i širokog poruba od neoprena.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. upotpunjena je i poznatim modelima od tencela, svilenkastog materijala te micromodala od prirodne celuloze. Svaki pojedini model iznimno je lak za kombiniranje što je već poznata karakteristika Anamarijinog rada.

Kako brend A'marie svake sezone iznenadi i novom suradnjom u slučaju modnih dodataka, ovaj put radi se o jedinstvenom hrvatskom brendu torbi Gooma – torbama u potpunosti izrađenima od gume koje će se svidjeti obožavateljicama upečatljivih modela. Kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2015. donosi najupečatljivije modele s potpisom hrvatske dizajnerice do sada. Moćni i debeli okviri u zagasitim i zemljanim bojama u kombinaciji s jarkom narančastom i zelenom nameću se kao ljetni modni dodatak snažnog dojma koji odlično parira njezinom dizajnu odjeće.