NEDOSTIŽNA SVIMA

U svega par sati pojavila se u tri različita kaputa

21.01.2015 u 11:00

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez poznata je kao seksi pjevačica koja na pozornici voli provocirati u oskudnim izdanjima, ali za promociju novog filma 'A Boy Next Door' bila je oličenje nježnosti i elegancije

Slavna J. Lo u jednom je danu uspjela složiti čak tri različite kombinacije i odjenuti tri drugačija kaputa. Za gostovanje u showu The Wendy Williams odabrala je crni kaput ispod kojeg je virila svilenkasta sjajna siva suknja, a dašak glamura dodala je krznom i seksi crnim štiklama.
Jennifer je već svih naučila da će uvijek biti drugačija od drugih pa je bilo jedva primjetno da oko noge ima i srebrnu narukvicu.

Iduće gostovanje nastavila je u vrlo elegantnom tonu, ali u kontrastnoj, svijetloj boji. Kod Johna Stewarta, voditelja emisije The Daily Show, pop diva sjajila je u glamuroznom bijelom kaputu s krznom, mini haljini te štiklama, a ni ovaj put nije izostala narukvica na desnoj nozi.

Posljednji outfit u jednom danu bio je kombinacija prijašnja dva. Jen je plijenila pažnju zalizanom kosom u crno-bijelom kaputu s trendi uzorkom na kockice, a seksi look zaokružila je neizostavnim cipelama Christiana Louboutina. Ni slavne cipele nisu joj bile dovoljno upečatljive pa je odlučila ostaviti narukvicu oko gležnja čak i uz Louboutina.