KOJOJ BOLJE STOJI?

Lijepe glumice nisu odoljele jeftinom kaputiću

20.01.2015 u 11:20

Slavni u plavom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavne ljepotice imaju jednu od rijetkih privilegija da često mogu birati najljepšu i najskuplju odjeću, ali često svojim odabirom dokazuju kako nije sve u novcu

Glumice Julianne Hough i Lucy Hale tmurne su zimske dane razbile plavim simpatičnim kaputićem koji potpisuje britanski lanac ulične mode Topshop

Kaput Molly klasičnog A-kroja s koso rezanim džepovima vrlo je elegantan, a nježna puderasta plava boja idealna je da unese malo vedrine u zimsko razdoblje. Puna mu je cijena bila oko 1.100 kuna, a na sniženjima mu cijena iznosi oko 500-tinjak kuna.

Julianne je kaput odjenula na monokromnu haljinu i crne štikle, a 'slatka mala lažljivica' Lucy Hale ublažila je crni outfit tom lijepom bojom.

Da je plava boja in ove zime, pokazala je i pjevačica Taylor Swift. Plavokosa uspješna pop ljepotica iz godine u godinu dobiva pohvale za svoje odijevanje i izbor krpica, a jedna je od onih koja obožava kombinirati skupocjene komade s uličnom modom. Ovih je dana i ona odjenula plavi kaput, ali ne iz Top Shopa, već Asosa koji također košta svega par stotina kuna.