S TRBUHOM DO ZUBA

Trudna Gisele uči pilotirati helikopterom

23.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Slavna manekenka u šestom je mjesecu trudnoće, ali to je nije spriječilo da ostvari san i nauči upravljati helikopterom

Dok joj suprug Tom Brady trenira sa svojom ekipom New England Patriots, manekenka se posvetila svojim treninzima nedaleko od Bostona u kojem sada živi. Zadnjih nekoliko mjeseci redovito dolazi na aerodrom i već nekoliko tjedna priprema ispit za pilotkinju helikoptera, što je potvrdio i Keith Douglass, predsjednik kompanije koja drži ispite za pilote.

'Silno želi naučiti letjeti i jedna od najboljih učenica koje smo imali. Brzo uči i jasno joj je kako helikopter leti. Zna sva pravila i zakone i izvrsno leti', pohvalio ju je Douglass.

Otkriva i da nije problem to što se Gisele bliži visokom stupnju trudnoće, jer helikopter ionako ne leti visoko pa joj ne smeta promjena tlaka. Za mjesec dana trebala bi dobiti dozvolu, a već je savršeno svladala uzlijetanje i slijetanje i sjajno leti, tako da njezin instruktor očekuje da će ispit manekenka položiti s lakoćom.

Gisele je željela naučiti letjeti kako bi kao ambasadorica dobre volje UN-ova programa za zaštitu okoliša mogla raditi na alternativnim izvorima goriva za mlažnjake.