U ČEMU JE TAJNA?

Ona ima tijelo kojem se dive i holivudske ljepotice

13.01.2015 u 09:22

Bionic
Reading

Kate Hudson možda nije imala najljepšu haljinu na dodjeli Zlatnih globusa, ali svi se slažu u tome da ima najljepše tijelo

Ljepuškasta Kate Hudson plijenila je pažnju u bijeloj Versaceovoj haljini s duboko rezanim dekolteom, ali i prorezima sa strane i otvorenim leđima, taman da svi vide njezino savršeno istesano tijelo. Čak je i Jennifer Aniston bila impresionirana njezinom linijom pa ju je na dodjeli nagrada primila za stražnjicu. Glumica je u nekoliko intervjua otkrila da to postiže vježbajući 20 minuta dnevno.

Zgodna glumica otkrila je za The Sunday Times kako vjeruje u redovno vježbanje: 'Volim preskakati uže jer je to jedna od najtežih kardio vježbi. Odradim tri seta po tri minute i nevjerojatno je to koliko se oznojim.'

Za magazin US Weekly je pak rekla da se tonirana figura može postići samo redovnim radom na svom tijelu. Smatra da uopće ne vježba puno i da ljudi imaju krivu predodžbu misleći da je za lijepu figuru potrebno vježbati dva do tri sata svaki dan.

'Ne možete vježbati dva dana pa onda napraviti sedmodnevnu pauzu i pitati se zašto nema rezultata. Kao i s ostalim stvarima u životu, jednostavno morate biti ustrajni', objašnjava Kate Hudson.

Priznaje da, poput svih ostalih, ponekad ima manjak motivacije pa je shvatila da je za nju najbolje to da vježba odmah ujutro i ne dopusti da joj dan prođe bez treninga.

No koliko god slavna glumica tvrdila da se radi o ustrajnosti, ipak poteže malo više za lijepu i istesanu liniju. Njezina trenerica pilatesa Nicole Stuart otkrila je za magazin Shape kako dolazi na treninge tri puta tjedno, a prije toga obično istrči oko 1,5 kilometara za zagrijavanje. Stuart objašnjava da pilates pomaže učvršćivanju cijelog tijela. Nakon deset treninga osjećat ćete se drugačije, tvrdi, a nakon 20 vidjet ćete razliku.

A koliko je Kate posvećena vježbanju, pokazuje i njezina linija odjeće za treninge Fabletics, za koju tvrdi da pristaje baš svakome.