VRIJEDNA DIVLJENJA

Ovako lijepa žena ne viđa se svaki dan

09.01.2015 u 16:02

Bionic
Reading

Jennifer Lopez s godinama uspijeva izgledati sve bolje, a očaravajuća ljepota lijepe Latine ponovo ostavlja bez daha

Slavna Latina ovih dana promovira film 'The Boy Next Door', u kojem glumi i Claire Peterson, a na promociji u Los Angelesu plijenila je pažnju svojom jednostavnom ljepotom

Očito jako pazi na zdrav život, redovno vježba i zdravo se hrani, a upornost joj se isplati jer jednostavno sjaji te ne skida osmijeh s lica.

Tako je za promociju novog filma odjenula Valentinovu haljinu boje pudera i raspustila plavu kosu, a šminkom je stavila naglasak na oči. Dobro raspoložena J. Lo rado je pozirala, a strani mediji još su jednom zaključili da 45-godišnjakinja izgleda sve bolje i bolje.

A koja je tajna njezine neprolazne ljepote?

'Zaista čvrsto vjerujem u osnove beauty režima. Manje je uvijek više! Čistim lice proizvodom koji mi pripravlja dermatolog. Potreban mi je dobar proizvod za čišćenje lica jer sam već godinama prisiljena nositi puno šminke zbog čestih nastupa. Osim toga, koristim jako blago sredstvo za skidanje šminke i uvijek nakon toga na lice nanesem kremu koja u sebi ima i UV zaštitu. I naravno, trudim se puno spavati', otkriva slavna diva.

Jennifer svakodnevno na lice nanosi Dr. Hauschka’s Rose Day Cream koju, prema vlastitom priznanju, koristi već deset godina. 'Volim ružinu kremu Dr. Hauschke jer je potpuno prirodna i jako dobro hidratizira. Kad je nanesem, imam osjećaj da zaista činim nešto dobro za svoju kožu', rekla je Jennifer, a iznimnu pažnju posvećuje i svojoj liniji pa neumorno vježba svaki dan.

'30 minuta kardio vježbi i 30 minuta vježbi za jačanje muskulature moja je dnevna rutina', priznala je nedavno lijepa diva.