ČUDO PRIRODE

Samo ona sa 60 može ovako izgledati u bikiniju

11.01.2015 u 12:48

Christie Brinkley na odmoru

Izvor: Društvene mreže / Autor: Christie Brinkley

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, prekrasna 60—godišnjakinja Christie Brinkley, ponosno je pokazala vitku figuru koja mami uzdahe kod muškaraca i izaziva žensku zavist

Slavna manekenka uspješno pobija sve prirodne zakone, a njezin izgled uspješno prkosi godinama. Iako će za svega nekoliko tjedana ova ljepotica napuniti 61, još uvijek izgleda kao da je u tridesetima. Iako uporno pobija sve glasine da je njezin zavidno dobar izgled rezultat vještih ruku plastičnih kirurga te sve zasluge pripisuje dobrim genima, zdravom načinu života i samodisciplini, Christie izgleda nevjerojatno dobro.

Plavokosa ljepotica bila je jedna od prvih supermodela na svijetu, ima troje odrasle djece i još uvijek ne prestaje mamiti uzdahe gdje god se pojavi.

Zimski odmor Christie je provela sa svoje troje djece i prijateljima na egzotičnom odmoru na karipskim otocima Turks i Caicos, a fotografije s odmora ostavljaju bez daha. Iako je objavila puno fotografija sa svojom djecom, očekivano su one na kojima je Christie u bikiniju izazvale najviše pozornosti.

Prekrasna manekenka otkako se prije godinu dana pojavila na godišnjoj zabavi Sports Illustrated Swimsuit Editiona, čiju je naslovnicu krasila u 80-im godinama prošlog stoljeća, ne prestaje oduševljavati svojim mladenačkim izgledom. Lijepa Christie redovito zasjeni i trostruko mlađe uzvanice na crvenim tepisima, a osim fantastičnim izgledom, oduševljava i zaraznim osmijehom.