MODNI ZAOKRET

Gisele Bundchen bosonoga na ulicama Pariza samo za Chanel

01.01.2015 u 23:34

Bionic
Reading

Stari modni lisac Karl Lagerfeld novi Chanelov francuski chic zamislio je bez elegantnih visokih potpetica pa se ovaj put zanosna Gisele Bunchen bosonoga šeće ulicama Pariza

Kad je Chanel u pitanju, vrhunski stil nikad ne izlazi iz mode, no neke stvari se i u francuskoj modnoj kući ipak mijenjaju. Najvažniji detalji u novoj modnoj kampanji još su tu - romantika pariške noći, besprijekorna visoka moda, obala Seine, zanosna Gisele, no Chanelova elegancija za iduću sezonu pod vodstvom neumornog Karla Lagerfelda zamišljena je bez visokih potpetica.

Dugonoga brazilska manekenka u novoj se Chanelovoj modnoj priči bosonoga šeće ulicama Pariza i pozira na obali Seine. Kako to biva kad je Lagerfeld u pitanju koji u uspješnim ženama pronalazi inspiraciju, Gisele Bundchen najnovija mu je muza.

Mnoge slavne ljepotice bile su u centru njegove pažnje i zaštitna Chanelova lica, no zanimljivo je da modna ljubav ćudljivog perfekcionista i slavnih dama nikad nije dugo potrajala. Možda će Gisele imati više sreće.