FASHION GURU:

Milanović izgleda kao učitelj vjeronauka

29.12.2014 u 13:35

Bionic
Reading

Premijer Zoran Milanović izgleda poput učitelja vjeronauka, a njegova supruga Sanja Milanović Musić njeguje klasičan, ali i pomalo dosadan modni stil, primijetio je naš Fashion Guru

'Dvije frendice možda su preuranjeno slavile, ali nema veze, možda stignu napraviti još koju zabavu… Maja Tedeschi i Sanja Milanović Musić u određenim momentima mogle bi jedna drugoj udijeliti pokoji modni savjet.

Gospođi Milanović sigurno ne bi škodilo da se ponekad izvuče iz školske uniforme, a ovaj wannabe 'rakun' oko njezina vrata se, koliko znam, obično ostavi na garderobi zajedno s kaputima, osim ako namijenjen za unutarnje uređenje, Guru nije mogao ne primjetiti zanimljiv modni dodatak premijerove supruge.

Haljini Maje Tedeschi teško je pronaći manu, no našem modnom kritičaru ipak je nešto zasmetalo...

Koliko god haljina iz resort kolekcije Stelle McCartney koju nosi gospođa Tedeschi bila lijepa, a i mora se priznati da joj zaista dobro stoji, već smo je vidjeli previše puta na svjetskim celebovima (ovoga ljeta u njoj su se naslikavale glumica Olivia Wilde i fashionistica Poppy Delevingne). Previše puta je nošena tako da više nije zanimljiva. Mogla je pronaći nešto interesantnije…', poručio je Guru koji se osvrnuo i na styling premijera Milanovića i Emila Tedeschog.


'Premijer Milanović izgleda kao učitelj vjeronauka u nižim razredima osnovne škole što i nije neka novost. No, ovaj put se ipak pojavio bez svoje omiljene vestice iz koje se nije skidao u zadnje vrijeme. Vjerojatno mu je na pranju ili još bolje, na kemijskom čišćenju kako bi se ipak sačuvao oblik. Za razliku od uštogljenog Milanovića, Emil Tedeschi svojim nonšalantnim stylingom kao da pokušava glumiti tinejdžera, a budući da su Avicii i David Guetta već odavno zauzeli tron, bolje nek' se bavi Cedevitom…', zaključio je Guru.