STANI PA GLEDAJ!

Kristina Bradač nikada nije bila više seksi

26.12.2014 u 16:34

  • +9

Poznati u H2O

Izvor: Promo fotografije / Autor: Klub H20

Bionic
Reading

U hitovima grupe Magazin na blagdanskom slavlju uživali su Kristina Bradač, Aleksandra Dojčinović, sportaši i stotine raspjevanih slavljenika

Božićna slavlja iz godine u godinu odišu ljubavlju, posebnom energijom i najboljim provodima. Tradicionalni božićni koncert grupe Magazin, ove godine u klubu H20 u Zagrebu, tradicija je koja se više od deset godina ne propušta.

Modne dizajnerice Kristina Bradač i Aleksandra Dojčinović, sportski direktor PPD-a Zagreb Božidar Jović te stotine drugih uživali su u hitovima grupe koja ove godine slavi 22 godine uspješnog rada.

Uz mnogobrojne ljepotice koje s uživale u glazbi i izlasku, svakako se isticala prelijepa Kristina Bradač. Za blagdanski večernji izlazak odjenula je kratku seksi crnu haljinu i trendi visoke čizme.

'Koncert Magazina za Božić je velika tradicija u Zagrebu. Godinama je to party koji se jednostavno ne propušta. Ljudi su za Božić posebno dobro raspoloženi, a ovo je zaista bio koncert za pamćenje', izjavila je za klub pjevačica Andrea Šušnjara