NAJSEKSI LJEPOTICA

Nju su guglali više od Viktorijinih anđelica

23.12.2014 u 09:55

Bionic
Reading

Manekenka Kate Upton već je proglašavana najljepšom ženom na svijetu, a tome u prilog sada ide činjenica koliko su se o njoj raspitivali na Googleu u ovoj godini

Kako piše Style.com, bujna je plavuša ljudima bila zanimljivija i od poznatih ljepotica poput Kate Moss, Naomi Campbell ili Gisele Bündchen.

Osim njenih prirodnih oblina, bila je zanimljiva i zbog veze s bejzbol zvijezdom Justinom Verlanderom te uloge u filmu 'The Other Woman'.

O laskavoj tituli za najljepšu ženu na svijetu prema časopisu People 22-godišnja Kate rekla je kako je počašćena i sretna: 'Biti seksi znači biti samouvjerena i sretna, a to je sve čemu oduvijek težim.'

Zgodna Kate tako je bila važnija i od svih ostalih ljepotica, seksi Viktorijinih anđelica i glumica. Na drugom mjestu nalazi se jedna od dvije najmlađe sestre iz takozvanog klana Kardashian, Kendall Jenner. Ona je ove godine uspješno odradila nekoliko modnih revija za vrlo jaka imena poput Chanela, Givenchyja i Balmaina. Na trećem se pak mjestu nalazi slavna ljepotica Mirranda Kerr koja je izazvala veliko zanimanje javnosti zbog raspada braka s glumcem Orlandom Bloomom.

Ljude je također zanimalo čime se bavi i što radi Heidi Klum, koja je na četvrtom mjestu, a na petom je Gisele Bündchen