EFEKTAN DODATAK

Torbe koje svaku modnu kombinaciju čine boljom

29.12.2014 u 09:01

  • +25

Torbice

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zgodne clutch torbe najbolji su modni dodatak, a u ovo predblagdansko vrijeme bez njih je odlazak na party ili svečani domjenak gotovo nezamisliv jer pomno odabrana torbica svako će izdanje učiniti efektnijim i zanimljivijim

Osim što su odličan modni dodatak, trebale bi ispunjavati i primarnu funkciju, da u nju stavimo ono najnužnije, telefon, ruž za usne, ključeve i kreditnu karticu.

Kad birate slatku torbicu za izlaske, ne morate se zamarati trendovima i stilom, bez obzira odabrali onu posutu šljokicama, metaliziranu, crvenu, sa zlatnim rubom, ukrašenu kamenčićima ili krznom, ove sezone sve dolazi u obzir. No ako mislite da će vas clutch sputavati ili da biste je mogli zametnuti, radije odaberite one s lancem ili remenom koji se po potrebi mogu skinuti.

U blagdanski ugođaj najlakše ćete se uklopiti odabirom torbice sa šljokicama, a crna je  uvijek elegantan odabir i takva nikad ne izlazi iz mode pa će biti jednako trendi i za desetak godina. Posljednjih nekoliko sezona crne clutch torbice sa zlatnim detaljima su in, a teško je odoljeti i crvenoj boji u ovo doba godine, a clutch sa zanimljivim natpisima i duhovitim printovima su za one sklonije hrabrijim modnim iskoracima.