PAR IZ SNOVA

Brine li je što ima tako zgodnog supruga?

16.12.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Stilistica Olivia Palermo i suprug Johannes Huebl bili su među uzvanicama u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti gdje se održala premijera 'Big Eyes'

Olivia i njezin suprug, inače maneken, još su jednom bili modno usklađeni pa ne čudi što su tako spremno pozirali, svjesni koliko dobro izgledaju zajedno.

Lijepa Olivia voli krzno i zimi ga rado nosi u gotovo svakoj prilici pa je ovaj put za hladnu njujoršku noć odabrala jednu klasičnu kratku bundicu u crnoj boji. Zapravo je cijeli stil bazirala na tamnoj nijansi što je pomalo neobično za nju budući da se gotovo uvijek drži onog modnog pravila kako barem jedan detalj mora odskakati od ostatka kombinacije.

No dobro, neki ljubomorni jezici mogli bi reći kako je taj drugačiji detalj sada bio njezin zgodni suprug, za kojeg često u šali znamo reći da je upravo on njezin najbolji modni dodatak.

Uspješni model Johannes Huebl odjenuo je pravi zimski outfit i pozirao poput pravog gospodina koji mami uzdahe žena diljem svijeta. Pitanje je daje li mu Olivia savjete kao što to čini sa svojim klijentima, ali dok ovako dobro izgledaju te su sretni zajedno, to je uistinu manje bitno.

Budući da je ovaj put šarmantna stilistica bila sva u crnom, njezin suprug otmjenim je stajlingom došao više do izražaja.