NAGRADNJAČA

Osvojite čaroban L'Occitaneov mirisni set Arlésienne!

15.12.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Novu L'OCCITANEOVU mirisnu kolekciju inspirirala je Arlésienne – tajanstvena žena iz Arlesa, muza mnogih umjetnika. Njena prisutnost osjeti se još dugo nakon što ode iz prostorije. Čuje se njen smijeh, senzualno šuškanje njene haljine, osjeti se njen neodoljiv parfem.

Obavite se i vi senzualnom harmonijom ovog tajanstvenog mirisa uz neodoljive mirisne i njegujuće proizvode:

Eau de Toilette Arlésienne (75 ml)

Zagonetna i graciozna Arlésienne utjelovljuje ljepotu Provanse. Odjevena u raskošno ruho i poletnog duha, ostavlja neizbrisiv trag i njezina se prisutnost osjeća i dugo nakon njezinog odlaska. Zrakom se širi neodoljivi mirisni sklad nastao stapanjem esencija triju ženstvenih cvjetova.

Svilenkasto ulje za tijelo Arlésienne (75 ml)

Svilenkasto ulje njeguje tijelo i kosu te ih obavija zagonetnim i senzualnim mirisom u kojem su utkane temperamentne i tajanstvene note triju cvjetova.

Baršunasta krema za ruke Arlésienne (30 ml)

Krema za ruke, obogaćena hidratizirajućim sastojcima prirodnog izvora, pomaže nahraniti i omekšati ruke te ih obavija zagonetnim i senzualnim mirisom u koji su utkane mirisne note triju cvjetova.

L'Occitane i tportal.hr vam poklanjaju pet L'Occitaneovih poklon setova Arlésienne!

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 24. prosinca.

Nagradu su osvojili:

Hana Matić
Emilija Harnić
Dijana Herceg
Mia Novaković
Boris Pejić

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Ulica grada Vukovara 23, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.