KAKVA ŠTETA

Sjajno tijelo sakrila je kičastim outfitom

11.12.2014 u 09:32

Bionic
Reading

Jennifer Lopez na crvenom tepihu pridružila se Keithu Urbanu i Harryju Connicku Jr. ususret novoj sezoni showa American Idol i opet iskoristila trenutak da svima pokaže vitku liniju

Četrdesetpetogodišnja pop diva plijenila je pažnju u drsko kratkoj kožnoj suknji s predimenzioniranim zatvaračem i gladijatorskim čizmama koje bi možda prije bile primjerenije za jedan od njezinih senzualnih nastupa.

Suknja Thomasa Wyldea i seksi čizme Sophije Webster dovoljne su same po sebi, a onda je J. Lo sve odlučila začiniti sjajnom majicom Cedrica Charliera. No koliko je sigurna u svoj izgled i prepuna samopouzdanja, pokazuje njeno držanje i nasmijano lice.

Osim sjajne linije i vretenastih nogu koje su bile u prvom planu, slavna je pjevačica imala i odličan make-up. Nije pretjerala sa šminkom i držala se one da je manje više, a posebno je naglasila oči omiljenom smokey varijantom.

Izgleda da se zgodna pjevačica osjeća samopouzdano i seksi u kožnim krpicama jer ih rado bira u posljednje vrijeme. Nedavno je na jedno događanje nosila usku crnu kožnu haljinu koja joj je stala kao salivena, a i za promociju showa na fotografijama ima crnu kožnu suknju. No s takvim tijelom zaista može odjenuti što god poželi i uvijek izgledati šik.