PRETJERUJE S BOTOKSOM?

Na njezinom savršenom licu nema tragova starenja

27.11.2014 u 09:58

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman bila je glavna uzvanica na svečanosti prilikom pokretanja talijanskog televizijskog kanala Agon u Milanu te je plijenila svu pažnju svojom pojavom

Australska zvijezda blještala je u prekrasnoj haljini koja je pratila liniju njezinog vitkog tijela, ali svi su još jednom bili usredotočeni na njezine savršene crte lica, na kojem se uopće ne vide tragovi zrelih godina kojima se približava i lijepa Nicole.

Strani su mediji već više puta pisali da je glumica opsjednuta tretmanima botoksom te je dodana na listu zvijezda s takozvanim zamrznutim licem. Čak su uspoređivali njezine fotografije nastale prije desetak godina s današnjima i zaključili da izgleda kao da nije ostarjela ni dana.

Teško je ne primijetiti da se pozirajući u Milanu Nicole nije prejako smiješila, a lice joj djeluje umjetno glatko i zategnuto.

Četrdesetsedmogodišnja je glumica nedavno u jednoj radijskoj emisiji rekla da se iz mjeseca u mjesec nada da će ostati trudna, no svjesna je da su za to jako male šanse s obzirom na njezine godine. Izgleda da se ona uopće ne opterećuje time pretjeruje li s estetskim tretmanima te uživa u životu punim plućima.