JAKO TRENDI

Amal Alamuddin ponovo obara s nogu

26.11.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Amal Alamuddin tjednima se nije pojavljivala u javnosti, a početkom tjedna kad je sletjela na londonski Heathrow pokazala je još jedno sjajno modno izdanje

Lijepu Amal pratili su pogledi prolaznika dok je s osmijehom koračala terminalom odjevena u trendi crno-bijelu zimsku haljinicu s crnim cvjetnim aplikacijama od baršuna iz najnovije kolekcije Dolce&Gabbana.

Haljina je rezana u struku, a zahvaljujući faldama donji dio je voluminozniji zbog čega je Amalin vitak struk došao u prvi plan. Na net-a-porteru, gdje ova haljina košta 5.000 eura ili oko 38.000 kuna, savjetuju da se nosi s visokim petama i clutch-torbicom za večernje izlaske.

No Amal je ovu kreaciju talijanskog modnog dvojca odabrala za putovanje odjenuvši na nju crne debele čarape i gležnjače od brušene kože, a u ruci je nosila torbu Mulberry. Prirodan make-up, maskara, malo rumenila na obrazima i ružičasti ruž upotpunili su jednostavan, ali itekako efektan look.

Lijepa odvjetnica zbog svog se modnog stila našla i među nominiranima za britansku nagradu najbolje odjevenih u 2014. koja će se dodijeliti u prosincu, a za očekivati je da će se naći pri vrhu te liste.