FASHION GURU:

Maja zna biti grozno odjevena, ali ovaj put je iznenadila

24.11.2014 u 13:02

Bionic
Reading

Nešto se dogodilo s Majom Cvjetković, bivšom misicom koja je ovog vikenda na prohladnoj zagrebačkoj špici pokazala sasvim novo modno lice, iznenađujuće jednostavno i dobro, nije se mogao načuditi Guru

Maja je na špici pokazala nove krpice koje je ovaj put uspjela dobro kombinirati. 'Sve one s titulom Miss Hrvatske puno su eksponiranije nego što je to slučaj s ostalim misicama, a bome ih Hrvatska ima na lopate. Tako se i naša misica iz Šibenika trudi održati - barem za sada - modni korak s recimo Brankom Krstulović ili Anicom Kovač', zaključio je Guru.

Iako smo Maju navikli gledati u oku ne baš ugodnim kombinacijama, za svaku je pohvalu njezin modni iskorak, no ipak je stručno oko našeg modnog kritičara primijetilo mali gaf.

'Maja stvarno zna biti grozno odjevena, ali ovaj put na njoj je sve iznenađujuće vrlo jednostavno i dobro. OK, torbica nije baš za dnevni izlazak, već za kazalište i to HNK ili milansku Scalu, a ne za prešetavanje po zagrebačkoj špici. Ipak, budući da znamo da je to Maja, oprošteno joj je', bio je velikodušan ovaj put Guru.