ZAVIDNI REZULTATI

U ovome je tajna njezinih savršenih nogu

23.11.2014 u 16:39

Bionic
Reading

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez poznata je po fantastičnoj liniji i vitkim nogama, a sad je konačno otkriveno i kako ih održava u tako dobroj formi

Poznato je da su dijamanti najbolji ženini prijatelji, a čini se da je prah od vrijednog dragog kamenja najbolji prijatelj i nogama Jennifer Lopez. Naime, lijepoj pjevačici najbolji saveznik u borbi s mrskim celulitom je piling od dijamantnog praha.

Celulit na bedrima bolna je točka većine žena, a iznimka nije ni slavna J. Lo koja se zaklinje u učinkovitost pilinga od dijamantnog praha. Otkako koristi ovaj nimalo jeftin kozmetički proizvod, jedna bočica košta preko 1.500 kuna, noge joj, uvjerena je i sama, nikad nisu izgledale bolje.

OK magazine piše kako je pjevačica luda za ovim proizvodom te potroši nekoliko bočica u mjesec dana. No nije tajna zavidno vitkih nogu slavne latine samo u kozmetičkim proizvodima. Njezin osobni trener otkrio je da svakodnevno intenzivno vježba 90 minuta, a svakih desetak dana mijenja vježbe kako bi ravnomjerno jačala sve mišiće na tijelu. Plesni aerobik također joj je velika strast, a karijeru je i započela kao - plesačica.