IZGLEDA UPOLA MLAĐE

Najljepša 60-godišnjakinja otkrila tajnu svog zavidnog izgleda

23.11.2014 u 11:25

Bionic
Reading

U posljednja četiri desetljeća prelijepa 60-godišnja Christie Brinkley krasila je više od 500 naslovnica i bila zaštitno lice kozmetičkog brenda Cover Girl dulje od 25 godina. Sad je odlučila kapitalizirati svoj nevjerojatno mladenački izgled, za koji kaže da nije djelo vještih ruku plastičnih kirurga, pa je pokrenula liniju za njegu kože pod svojim imenom

Linija Christie Brinkley Authentic Skincare sastoji se od osam proizvoda za njegu kožu za koje Christie tvrdi da su zaslužni za njezin mladenački izgled.
Lijepa 60-godišnjakinja priznaje da je imala sreće što se izgleda tiče jer je puno vremena provodila na suncu što danas izbjegava pa naglašava važnost korištenja krema za zaštitu od sunca.

Također zagovara i važnost pilinga lica, nešto što, kaže, radi svakodnevno i smatra da je to jedan od razloga što joj su bore jedva vidljive na licu. 'Muškarci se svakodnevno briju i tako na prirodan način uklanjanju odumrle stanice kože. Žene bi češće trebale raditi blagi piling lica', savjetuje Brinkley.

U razgovoru za Harper's Bazaar početkom godine Christie je otkrila tajnu svog zavidnog izgleda.

I can hardly wait ! Tomorrow our announcement should be in @wwd #womensweardaily #wwd #gettheskinny

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on


'Moja rutina uljepšavanja jako je jednostavna; očistim lice, napravim piling i nahranim lice kremom. Koristim redovito liniju Olay's Regenerist i Clarinsovu kremu za vrat i religiozno svakodnevno nanosim sredstvo za zaštitu od sunca. Kad sam počinjala raditi kao manekenka, rekli su mi da moram malo pocrniti, ali sam uvijek pritom štitila lice. Trenutačno koristim kreme sa SPF-om iz moje nove linije koja će se uskoro naći na tržištu. Također pijem velike količine vode kako bi mi koža bila hidratizirana', otkrila je ova nevjerojatno lijepa 60-godišnjakinja.