ŽENA SA STILOM

Malo tko se oblači tako dobro poput nje

23.11.2014 u 08:42

Bionic
Reading

Njezine kombinacije u seriji 'Tračerica' izazivale su zavist, a jednako dobar stil krasio ju je izvan filmskog seta, pa je očekivano i njezin trudnički stil neiscrpna modna inspiracija - i to ne samo za trudnice

Bilo da se pojavi na crvenom tepihu, bilo da krene u šetnju gradom, modne kombinacije Blake Lively uvijek su besprijekorne. U svečanim prigodama lijepa plavuša bira elegantne toalete koje laskaju njezinoj vitkoj figuri, a od njih nije odustala ni u trudnoći. Tako je na zabavi Angel Ball sve oborila s nogu pojavivši se u pripijenoj žutoj haljini s potpisom modne kuće Gucci. Haljina joj je savršeno isticala figuru, a dubok dekolte možda bi na nekom izgledao vulgarno, no zgodna glumica u Guccijevoj kreaciji bila je oličenje elegancije.

Lijepa trudnica sve se češće pojavljuje u javnosti, a na račun njezina eklektičnog i zanimljivog modnog stila stižu samo komplimenti. Trudnoća joj očito godi, a zgodne modne kombinacije samo pojačavaju trudnički sjaj.

Buduća mama izaziva zavist zadnjih tjedana svojim cool šarenim kaputićima, savršenim osvježenjem u tmurnim i hladnim danima, uz koje znalački kombinira ostatak outfita. Blake se pokazala kao majstorica u spajanju naoko nespojivih printova - tko bi rekao da se cvjetni i geometrijski print mogu tako dobro slagati? No Blake s lakoćom nosi i zahtjevne kombinacije uzoraka i boja.

Za svaku je pohvalu i to što lijepa glumica sve svoje kombinacije bira isključivo sama. 'Nikad nisam koristila usluge stilista jer i sama previše volim modu. To je jedan od načina mog izražavanja', priznala je nedavno Blake.