FASHION GURU:

Poražavajuće je kad su Josipović i Sedmak najbolje odjeveni

21.11.2014 u 15:01

  • +2

Fashion Guru

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Premijera filma 'Broj 55' redatelja Kristijana Milića, jednog do najiščekivanijih domaćih filmova ove godine, privukla je šaroliko društvo. Iako je premijera najavljivana s predznakom 'svečana', to je mnogim uzvanicama, zaključio je Guru, očito promaknulo pa su došli u izdanjima prikladnijima za popodnevnu kavicu ili odlazak na plac

'Prije par dana održala se svečana premijera jednog od najiščekivanijh filmova 'Broj 55' pod produkcijskom palicom državne televizije. Oni su je najavili kao svečanu premijeru, ali ovdje od svečane nema ni s, a ni č, a bome i red carpet im je smiješan', nije se mogao oteti dojmu Guru.

'Gospodin Lokas, što reći, ništa, jer tako se i obukao na svečanu premijeru. Kada sam vidio kako se odjenula gospođa Nada Abrus, iznad glave mi se pojavio jedan veliki neonski upitnik, a slično se dogodilo i kada se pojavila Ana Maras.

Glumica koja se u posljednje vrijeme dotjeruje, ovaj put kao da je kutiju stavila na sebe, a ne kombinezon. Najčudnije je to što su predsjednik Josipović i voditelj Mario Sedmak bili najbolje odjeveni ovdje, a to je zaista poražavajuće. Svijetla točka među damama jedino je Jadranka Đokić', zaključio je nakon poduljeg promatranja naš modni kritičar.