ROMANTIČNO I ŽENSTVENO

Pogledajte novu kampanju Larie by Marina Lacković

21.11.2014 u 11:49

  • +4

Larie by Marina Lacković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznić

Bionic
Reading

Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković, koja stoji iza brenda Larie, svojom prvom kolekcijom osvojila je izbirljivu publiku i modnu kritiku te u kratkom vremenu postala najomiljenija dizajnerica mnogih Hrvatica

Svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. predstavit će na nadolazećem Smart Fashion Weeku u subotu 29. studenog, a ususret reviji lansirala je teaser kampanju koja nam pokazuje da možemo očekivati još jednu savršenu kolekciju Larie by Marina Lacković.

Marina inspiraciju za stvaranje ove esencijalno romantične kolekcije pronalazi u predivnoj Francuskoj i njenoj obali: 'Upijala sam ljepotu i ležernost francuskog jednostavnog, a opet posebnog uličnog stila i divila se brojnim slikarima koji su preplavili obalu i šetnice te me upravo to inspiriralo za stvaranje ove kolekcije, pa je i kampanja u tom duhu.'
Kao i u svojoj prvoj kolekciji, smatrajući da je vrlo važno da se materijal sljubi s kožom, posebno u ljetnim mjesecima, Larie koristi najkvalitetnije prirodne materijale poput pamuka, svile i pletiva. Pamuk dolazi u dvije kombinacije različitog kolorita i prošaran je zlatnim nitima, a u pletivo su utkane zlatne perle. Paleta koja krasi uzorke je u proljetno-ljetnim bojama; roza, ljubičastoj, žutoj, plavoj, tirkiznoj, crvenoj, zelenoj, narančastoj, smeđoj i bijeloj.

Zaštitno lice kampanje je prelijepa Tamara Šopar, a za ovu priču uskočila je u ulogu zavodljive umjetnice, za fotografiju je bila zadužena Karmen Poznić, uz asistenticu Taru Matić, za make up Žana Jurišić, za kosu Ivan Pervan, a za rasvjetu je bio zadužen Martin Lacković.