KRALJICA STILA

Kate Middleton bi od nje trebala učiti kako se odjenuti

20.11.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Kate Middleton vratila se obavezama nakon napornih mučnina u trudnoći, ali svima se čini da uporno želi sakriti trudnički trbuščić pa bira neobične outfite

Vojvotkinja od Cambridgea bila je domaćica humanitarne akcije Place2Be te je spremno dočekala goste u palači Kensington. Odjenula je sjajnu suknju Jenny Packham i Hobbsov top s prozirnim gornjim dijelom posutim točkicama.

Strani mediji pišu da Kate djeluje kao da želi sakriti trudnički trbuščić pa je to možda razlog za to što je dodala remen ionako dovoljno upečatljivoj kombinaciji.

Dok je Kate u Londonu izvršavala dužnosti vojvotkinje, španjolska kraljica Letizia bila je Rimu. Među dužnosnicima koji su dočekali kraljevski par Letizia je izgledala odlično u monokromatskoj kombinaciji.

Uska crna haljina bila je dovoljno ozbiljna za protokol, ali je istaknula njezinu vitku liniju, dok je bijelim sakoom s izvezenim prednjim dijelom dodatno naglasila koliko je zapravo elegantna i profinjena. I vojvotkinja od Cambridgea izgledala bi savršeno u takvoj kombinaciji bez obzira na trudnički trbuščić.