DANI LJEPOTE

Ne propustite dolazak svjetskog frizera u Hrvatsku

18.11.2014 u 09:00

Bionic
Reading

U sklopu Dana ljepote na Zagrebačkom velesajmu 22. Studenog od 18 sati seminar će održati svjetski poznati frizer Mark Woolley i njegov kreativni direktor Phill Gallagher

Ne propustite dolazak ovog vodećeg svjetskog frizera u Hrvatsku jer ovo je jedinstvena prilika da uživo vidite kako se stvaraju trendovi u modnoj industriji te vješte ruke jednog od najcjenjenijeg frizerskog stručnjaka.

Mark Woolley poznati je svjetski frizer s mnogim nagradama te međunarodni kreativni direktor i poduzetnik koji ima lanac od šest salona u glavnim gradovima Velike Britanije pod nazivom electric te liniju profesionalnih nagrađivanih proizvoda electric, Electric Studio i Electric akademije. Oslanjajući se na više od 20 godina iskustva, Markovi radovi redovito se pojavljuju u vodećim izdanjima i časopisima diljem svijeta.

Seminar će se održati u dvorani Brijuni, a poslije ćete moći razgledati kupiti proizvode electric te razgovarati s predavačima. Za styling će biti zadužen KRIE DESIGN-Kristina Burija, a za MAKE UP MUD ACADEMY ZAGREB Lucija Juroš.