FASHION GURU:

Ovakvo Rozgino odijevanje zaista više nema smisla

17.11.2014 u 13:22

Bionic
Reading

Ultra kratki minjaci zaštitni su znak Jelene Rozge, ali to je već toliko izlizano i dosadno i krajnje je vrijeme da nešto promijeni, savjetovao joj je naš dežurni modni kritičar

Rozga i naši estradnjaci zabavili su iseljenike u Frankfurtu, a za tu je prigodu pjevačica, kao i obično, odabrala jednu od svojih milijun tuba-haljina i zauzela standardnu pozu, primijetio je Guru.

'Za naše iseljenike koji od Hrvatske uzimaju samo muziku i glasanje estradnjaci su napravili grande koncert u Deutchland. Muziku im velikodušno dajemo, dapače neka zarade naši pjevači, neke nam ne moraju niti vratiti, a za glasanje bi ipak bilo poželjno da žive ovdje, pa da vide kako je to živjeti u domovini. Vjerujem da bi i oni prestali glasati. Rozga je i ovaj put pokazala svoju standardnu pozu.

Prst uperen u publiku (oni to dobro znaju) i noge u obliku velikog slova A. Njene haljine su takve kakve jesu, sve manje zanimljive i sve manje imaju smisla. Lepa Brena napravila je karijeru na ultra minjacima, ali je to za tadašnju Jugu bilo nešto nestvarno. Nakon Kardashianki ili Nives Celzijus koje su pokazale sve i to im je jedini adut, ovakvo odijevanje na Rozgi nema više smisla. Daj neka nas iznenadi ponovno, stavi drugu haljinu, stavi prozirni baloner, stavi bilo što drugo osim tuba-haljine', zavapio je Guru kojem je Rozginih skoro pa identičnih izdanja već preko glave.