SAM SVOJ MODEL

Karabatić dizajnirao seksi gaćice sa svojim likom

15.09.2009 u 15:16

Bionic
Reading

Rukometni reprezentativac Francuske Nikola Karabatić bacio se u dizajnerske vode. Jedan od najboljih rukometaša na svijetu dizajanirao je liniju donjeg rublja za žene i muškarce koju, na radost svojih obožavateljica, promovira upravo on

Na snimanju reklamne kampanje
Bokserice s Karabatićevim likom

Rukometaš hrvatsko-srpskog porijekla Nikola Karabatić nije nepoznato ime u svijetu mode. Jedan od najboljih rukometaša na svijetu u slobodno se vrijeme, naime, bavi i manekenstvom, pa ne treba čuditi što se upustio u novi modni izlet.

Karabatićeva linija donjeg rublja nazvana Superstone u iduća dva mjeseca bit će lansirana na francusko tržište, a premijeru će doživjeti na predstojećem Pariškom tjednu mode, otkrio je Nikola u intervjuu za Novu TV. Zaštitno lice Superstonea je, naravno, upravo Nikola, dok će modele na reviji u Parizu osim njega nositi i francuski rukometaši, kao i Nikolin mlađi brat Luka, također rukometaš. Nikoli zasigurno neće biti problem prošetati modnom pistom samo u gaćicama. Prošle se godine obnažen slikao za prestižni francuski kalendar Bogovi stadiona. Tada je izjavio da mu skidanje pred kamerama ne predstavlja problem.

Nikola je sam dizajnirao sve modele donjeg veša, od kojih su vjerojatno najzanimljivije muške bokserice inspirirane hrvatskom i srpskom zastavom, s nazivom zemlje ispisanim na guzi. Što se pak linije za žene tiče, dame koje će nositi rublje Superstone imat će priliku da im se s guze smiješi upravo Nikolin lik.