JOSIP PAVIĆ

Je li vam naš kapetan zgodniji u odijelu ili kupaćima?

31.10.2014 u 14:37

Bionic
Reading

Naš poznati vaterpolist Josip Pavić pojavio se u mnogim fotosessionima samo u kupaćima, no za potrebe naslovnice magazina Men's Health uskočio je u odijelo koje mu stoji kao saliveno

Jedan od najzgodnijih Hrvata i kapetan naše vaterpolske reprezentacije Josip Pavić krasi naslovnicu novog redizajniranog mjesečnika Men's Health.

Poput svjetskih sportskih zvijezda, jedan od najboljih sportaša današnjice izabran je za naslovno lice hrvatskog izdanja ovog časopisa.

'Men's Health redovno čitam i drago mi je da i na ovakav način mogu promovirati vaterpolo kao sport. Biti na naslovnici ovako prestižnog svjetskog časopisa je čast, a snimanje je bilo vrlo opušteno i zabavno!' izjavio je Josip Pavić.

Dodao je da pred reprezentacijom velik posao: 'Pred nama je nova sezona Svjetske lige, a iduće godine očekuje nas i Svjetsko prvenstvo u Kazanu, pa je pred nama zaista velik posao.'

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u novu reprezentativnu sezonu ulazi utakmicama Svjetske lige koja, za nas, počinje u Zagrebu utakmicom protiv Turske, u utorak, 18. studenog 2014. godine.