KOJE ODABRATI?

Seksi gležnjače totalni su hit jeseni

31.10.2014 u 08:40

  • +31

Seksi gležnjače za jesen

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

I ove jeseni gležnjače su nezaobilazne, a još ako su k tome na petu, teško ćete im odoljeti. Nikad nisu bile popularnije, a ni izbor nikad nije bio veći. Crne, smeđe, od brušene ili sjajne kože, s visokom ili malom, debelom ili tankom petom, izbor je neograničen, pa je zaista teško među toliko modela izabrati samo jedan

Modeli iz ove sezone malo su jednostavniji, bez previše detalja, zakovica i većinom u crnoj boji. Minimalizam je poželjan kad je obuća u pitanju, pa si zato dajte oduška modnim dodacima.

Gležnjače s tankom petom i špic vrhom idealne su za sve dame koje njeguju poslovno-elegantni stil, a sjajno pristaju uz hlače, traperice, ali i suknje.

One s malo debljom i nižom petom pristaju sjajno uz gotovo sve kombinacije i modne stilove, a trendi su obuća već nekoliko sezona. Najbolje ih je nositi uz skinny traperice, ali sjajno idu i uz mini suknje. Ovosezonski hit su one koje podsjećaju na kaubojke, a krasi ih široka i niža peta rezana ukoso te špic koji ide lagano u vrh.

Koje god od ovih modela odabrale, nećete pogriješiti, jer gležnjače su velik hit i čini se da će tako i ostati barem još neko vrijeme…