PET KOSTIMA ZA JEDNU VEČER

Ekscentričnim kostimima Lady Gaga otela show

14.09.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Kontroverzna pjevačica Lady GaGa ponovo je dokazala da joj ideja nimalo ne nedostaje kad je u pitanju odjeća i scenski nastup. Na dodjeli nagrada MTV-ja presvukla se čak pet puta, a svaka je oprava bila još malo pomaknutija od prethodne

Lady GaGa nije žalila truda kako bi na dodjeli nagrada MTV-a privukla što više pažnje i potvrdila svoj status kraljice ekstravagantnih kostima kojima svaki put iznova iznenađuje.

Ekscentrična pjevačica večer je započela u oskudnom kostimu inspiriranom Miss Piggy u epizodama u kojima omiljena svinjica leti u svemir. Dalje su se smjenjivali više ili manje bizarni kostimi od kojih je najzapaženija bila prozirna crvena čipkasta haljina koju je Lady GaGa dopunila čipkastom kapuljačom-maskom kojom je sakrila lice, dok je na glavu stavila neobičnu krunu od istog materijala. Ispod haljine jasno se ocrtavalo njezino golo tijelo, a nakon što ga je (diskretno) izložila pogledima, potpuno ga je zakrila iza dugačke crne haljine u viktorijanskom stilu, ukrašene perjem i čipkom.

Za nastup na pozornici Lady GaGa ponovo se razodjenula, pa je u bijelim gaćicama, prikladnom topiću na jedno rame i čizmama koje sežu iznad koljena izvela svoj performans u pratnji nekoliko plesača. Neumorna modna kameleonka predstavila je i još jednu bijelu kombinaciju, bijelu prozirnu čipkastu haljinu s neobičnim čipkastim pokrivalom za glavu koje je zatim zamijenila čupavim bijelim vijencem oko glave.