UTEGNULA OBLINE

Povukla je pravi potez uskom kožnom haljinom

23.10.2014 u 09:20

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez sigurno je jedna od najbogatijih u svojoj branši pa nema razloga da si ne priušti skupe krpice

J. Lo također je među rijetkima koji znaju dozirati seksipil iako se to doduše ne odnosi na trenutke kada se raspleše na pozornici.

Do sada ju je publika i kritika već više puta prozivala zbog skandaloznih nastupa u mini kostimima, ali na crvenom tepihu uvijek je prava dama.

Za event We Day u Vancouveru odjenula je seksi crnu kožnu haljinu kojom je naglasila obline. Uska haljina ima dekolte pokriven čipkom pa joj nije bio potreban poseban nakit, a ovaj je puta odlučila držati se one da je manje zapravo  više. Uparila je crne štikle i torbicu sa zlatnom kopčom te dodala samo nekoliko narukvica kako bi zaokružila cjelinu.

Jennifer je bila samo jedna od nekoliko velikih zvijezda koje su se obratile tisućama studenata i otkrile kako su se nosile s teškim trenucima u životu i kako rješavaju probleme. No ono što je studente najviše oduševilo bio je njezin nastup iznenađenja za koji nisu znali.

Huffington Post dodaje kako su osim slavne J. Lo, svoje savjete studentima podijelili i Selena Gomez, Orlando Bloom, Nick Jonas, Mackelmore, Ryan Lewis, Shawn Mendes i Debby Ryan.