A TEK CIJENA

Ovako izgleda vjenčanica od 35 metara svile!

22.10.2014 u 09:02

Bionic
Reading

Kći bogatog bankara Boba Diamonda, Nell, imala je jedno od najraskošnijih vjenčanja na svijetu, a svi bruje o njezinoj nevjerojatnoj vjenčanici

Iako je njezin otac bio upleten u financijsku aferu, to ga nije spriječilo da svojoj kćerkici osigura vjenčanje iz snova. Lijepa je mladenka nosila dizajnersku vjenčanicu Oliviera Theyskensa, a on je za izradu iskoristio ni manje ni više nego 35 metara svile.

Raskošna je haljina krojem poput onih za bal, kakve zamišlja valjda svaka djevojčica, a Nell je svemu dodala i dugi veo. Vjenčanica je bila bez naramenica i sa srcolikim izrezom, a od struka na niže skrivali su se metri i metri svile ukrašeni perjem i perlicama. Da bi haljina bila baš poput one iz bajke, 25-godišnja Nell zatražila je i šlep, dugačak čak 4,5 metara.

Strani mediji pišu kako joj je slavni dizajner naplatio samo materijal, ali procjenjuje se da bi puna cijena takve haljine bila između milijun i pol do dva milijuna kuna. No to nije sve jer je Nell odlučila imati još jednu haljinu za samo slavlje, ali nije otkriveno kolika je bila njezina cijena.


Mladoženja Teddy Wasserman sigurno je bio očaran lijepom mladenkom, zajedno sa svim gostima koji su se okupili u hotelu Du Cap-Eden-Roc u Francuskoj.