MODNA LEKCIJA

Boja koja će osvježiti i najtmurnije dane

22.10.2014 u 11:09

Moda u pink boji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tražite li neku trendi boju koja će razigrati jesenske komade u vašem ormaru i osvježiti vam stajling, probajte se poigrati s jarkom pink nijansom

Većina će žena za početak odlučiti nositi neke od manje upečatljivih detalja poput nakita, cipela ili torbice. I to je sasvim dovoljno prije nego se odlučite za nešto više.

U dnevnim varijantama, primjerice za posao, manji detalji bit će idealni, a za izlaske ili neke svečanosti slobodno si možete dati puno više oduška.

Za događanja za koja imate priliku odjenuti više od svakodnevnih kombinacija jarka pink boja odlična je ideja. Upravo su to učinile glumice poput Kate Stanic ili Lise Rinne. Glumica našeg podrijetla Kata Stanic tako je za deseti Annual Pink Party Elyse Walker kombinirala crne hlače i top s dugim frakom po strani. Vrlo upečatljiva, ali i šik kombinacija zbog koje je zasjala na crvenom tepihu.

Glumica Lisa Rinna odlučila se pak za cijeli pink stajling, ali zaista ga treba znati nositi. Niste li toliko hrabri, odaberite jedan veći detalj poput suknje Brende Song ili haljine Liz Hurley, a nju bez razmišljanja možete odjenuti i za poslovni sastanak.

Želite li se držati nekih pravila kako ne biste pogriješili, neka modni dodaci uvijek budu jednostavni jer je pink boja jaka i upečatljiva. Također budite oprezni s teksturama, da ne biste pretjerali.

I birajte jednostavne krojeve, poput klasičnih olovka-suknji ili bluza na preklop, a pink boja neka ih naglasi.