NOVA FRIZURA

Izgleda nemoguće dobro, kao da joj je 20 godina manje

18.10.2014 u 18:08

Bionic
Reading

Lijepa oskarovka Halle Berry pokazala je svoju novu frizuru, a bijela haljina s plavim detaljima istaknula je njezinu uvijek besprijekornu figuru

Za Halle Berry vrijeme kao da je stalo. Teško je povjerovati da lijepa glumica ima 48 godina jer izgleda kao da joj je barem 20 godina manje. Glumica se na dodjeli nagrada God's Love We Deliver pojavila u uskoj bijeloj haljini s plavim detaljima i trendi izrezima na struku, koju potpisuje Michael Kors, a ovoga puta u središtu pozornosti našla se i zbog nove frizure.

Glumica poznata po svojoj dječački kratkoj frizuri kakvu je nosila posljednjih nekoliko godina, nedavno je iznenadila kad se pojavila s jako dugim umetcima za kosu. No nova frizura, ležeran, blago valoviti bob sa svijetlo smeđim pramenovima, pravo je osvježenje i sjajno joj pristaje.


Halle je nedugo nakon rođenja drugog djeteta, sina Marca iz braka s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, počela raditi punom parom. Prvi veliki projekt bila joj je SF serija 'Extant' gdje joj je partner naš Goran Višnjić. Serija kojoj je jedan od producenata i Steven Spielberg, prošlog tjedna dobila je zeleno svjetlo i za drugu sezonu pa će Halle i Višnjić imati pune ruke posla narednih mjeseci.