DOBRO SE NADOPUNJUJU

Ovi su parovi u svakoj prigodi modno usklađeni

20.10.2014 u 10:07

  • +9

Slavni parovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zajednički izlasci, bilo da je riječ o šetnji gradom, odlaska na plažu ili poziranja na glamuroznim crvenim tepisima nekim je parovima poput izlaska na modnu pistu. Oni su besprijekorno modno usklađeni u svakoj prigodi, iako će se silno truditi opovrgnuti nagađanja kako su u svoje pomno promišljene i kompatibilne stylinge uložili sate truda

Za modnu evoluciju Kim Kardashian, slažu se mnogi, zaslužan je njezin partner Kanye West. Starleta raskošnih oblina ima garderobu na kojoj joj zavidi većina žena, a skupe krpice iz najnovijih kolekcija slavnih modnih kuća poput Givenchyja, Balmaina i Lanvina nosi puno češće otkad je u braku sa slavnim hiphoperom koji sam ima prepoznatljiv stil.

I dok Kardashinka i West znaju ponekad svojim stylingom preći granice dobra ukusa, to se nikako ne može reći za britanske modne ikone Victoriju i Davida Beckhama. Ljubav prema štiklama sve popularnije modne dizajnerice nadaleko je poznata, a bivši nogometaš izgleda jako dobro i u trenirci i u odijelu. Njih dvoje, izuzme li e, faza s početka njihove veze, modno ne griješe, a istančan modni ukus, čini se, da su naslijedili i njihovi klinci koji itekako paze na svoj izgled.

Prepoznatljiv stil imaju i glazbeni par Gwen Stefani i Gavin Rossdale koji ne odustaju do pomaknutog rokerskog stila. To se isto može reći i za Kate Moss i njezina izabranika, rokera Jamieja Hincea čiji se stilovi izvrsno nadopunjuju. Par koji u svakoj prigodi privlači pozornost javnosti su Diane Kruger i Joshua Jackson. Lijepa Njemica muza je Karla Lagerfelda, a čini se da Chanelove krpice nikom ne stoje bolje nego njoj. Ona  kao da ne može modno pogriješiti, a u glumcu Joshui Jacksonu naša je svoju idealnu modnu polovicu.

Jedan do najljepših i modno najusklađenijih parova su stilistica Olivia Palermo i njemački maneken Johannes Huebl koji oduševljavaju svojim modnim kombinacijama. Njih dvoje kada god se pojave zajedno izgledaju kao da su sišli s modne piste, a modna im je usklađenost, tvrde, samo slučajnost. 'Odijevamo se zasebno i sretnemo se na vratima. Ljudi možda misle da se modno usklađujemo kada idemo na razna događanja, no obično odjenemo ono što nalaže dress code', kaže lijepa Olivia.