FASHION GURU:

Maja Tedeschi ne odustaje od intelektualno-arhitektonskog stila

13.10.2014 u 13:30

Fashion Guru

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Svi koji dolaze u Zagreb moraju znati da postoji subotnja zagrebačka špica kao poprište ubojitih modnih kombinacija. Ako želite da vas primijete, morate paziti na to kako se pojavljujete, savjetuje Guru. A svoje najbolje outfite na subotnjoj špici pokazale su i Maja Tedeschi i Ivana Šundov odlučivši se za hit boju sezone - bijelu

'Žene detaljno pripremaju što će odjenuti za zagrebačku subotnju špicu, a dobiti mjesto u jutarnjem terminu u nekom od popularnih frizeraja uloga je koja bi bila zahtjevna i Tomu Cruiseu. Ove subote je bilo ležerno, ali ipak se pazilo na svaki detalj. Bijelo izdanje prošetala je voditeljica Ivana Šundov. Nema tu greške - poza, izraz lica, poluotvorena ispupčena usna, mobitel, torba... Pršti od brendiranja. Sve je tu. Dokoljenke koje se naziru iz čizama dobar su moment. Inače, bijela je hit sezone', primijetilo je stručno oko našeg modnog kritičara.

Lijepoj je voditeljici Guru dao peticu za stil, a nešto stroži bio je u ocjenjivanju outfitaMaje Tedeschi.

'Ovaj put Šundovica je dobro odradila posao, a od intelektualno-arhitektonskog stila ne odustaje ni Maja Tedeschi. Suknja je lijepa i općenito Maja zna složiti crnu s crnom ili crno-bijelu kombinaciju, a mislim i da bi joj iz Celinea trebali poslati plaketu koliko ih podržava i siguran sam da bi joj se svidjela. Da Celine ima poseban dizajn, to se zna, ali da je sve lijepo, baš i nije, tako da i ove cipele izgledaju kao da su udobne. No, nažalost, nisam već dugo vidio udobne i lijepe cipele', nije se mogao suzdržati od kritika ni ovaj put naš Guru.