STIL BEZ GREŠKE

Nitko se ne odijeva tako dobro poput nje

03.03.2015 u 14:39

  • +14

Modne kombinacije Olivije Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Elegantna i profinjena u svakom trenutku, Olivia Palermo s razlogom nosi titulu modne ikone današnjice. Što god ova Njujorčanka krhkog izgleda i zavidnog stila stavi na sebe, izgleda senzacionalno

Bilo da je riječ o glamuroznim događanjima ili običnoj šetni gradom, Olivia Palermo uvijek na sebi ima krpice koje svaka žena želi imati u ormaru. Sa zavidnom lakoćom spaja naizgled nespojive komade i u svemu izgleda bezobrazno dobro.

'Mali detalji upotpunjuju bilo koju modnu kombinaciju. To može biti remen, ogrlica, najvažnije je da je komad odjeće dobro skrojen. To je ono što čini razliku', objašnjava Olivia svoju modnu filozofiju.

Lijepa stilistica odrasla je u New Yorku u bogatoj obitelji, a ljubav prema modi i stilistički dar naslijedila je od majke, dizajnerice interijera. Priznaje i da je kao tinejdžerica uvijek bila dotjerana od glave do pete jer ju je majka učila da nikad ne izlazi iz kuće ako nije sve na svom mjestu, od frizure, preko odjeće do šminke. 'Čak i kad sam bila klinka, obožavala sam modu. Nikad nisam imala grunge fazu ni išta slično. Jahala sam konje svakoga dana i to mi je bio fokusu pa se, pretpostavljam, to reflektiralo i na moj stil', priznaje modna ikona.

Iako uvijek izgleda kao da ja pola dana provela pomno razmišljajući o tome što će odjenuti, Olivia tvrdi da jednostavno obuče prvo što dođe pod ruku. Za sebe kaže da je jako organizirana i da joj ormar nikad nije neuredan.

'Ne bih rekla da previše razmišljam o tome što ću odjenuti, jednostavno uzmem s vješalice prvo što mi dođe pod ruku. Stvar je u tome da se volim igrati s onim što imam. Moja garderoba temelji se na kvalitetnim baznim komadima, hlačama, košuljama od trapera i vestama, a onda sve što je trendi kupujem u dućanima ulične mode', otkriva Olivia.

Njezine 'streetstyle' kombinacije odlično su osmišljene, odlično fura it komade poput ludih platformi i minica A kroja, a smatra da jedan dobar komad odjeće može izvući cijelu sezonu. Njezin dnevni outfit oduševljava, baš kao i onaj za svečane događaje, a zavist izaziva fenomenalnom kolekcijom cipela i otvoreno priznaje da ih ima toliko da im ne zna ni broj.

Olivia odlično spaja različite printove, stilove, materijale, kombinira razne trendove i pri tom nikad ne griješi. Poput većine žena, i ona čuva određeni komade garderobe koji imaju sentimentalnu vrijednost, a osim cipela, njezina velika strast je nakit i to starinski.

Od majke je naslijedila i zavidnu kolekciju nakita, a kad god ode u London, odlazi na Portobello market u potrazi za kakvim zgodnim komadom vintage nakita i modnim dodatkom.