ZASLUŽENA TITULA

Evo zašto je ona najbolje odjevena žena na svijetu

07.10.2014 u 07:02

  • +8

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovka Jennifer Lawrence dobila je laskavu titulu najbolje odjevene dive na crvenom tepihu prema odabiru magazina Glamour, a samo će se rijetki usuditi reći da je to pogrešan izbor

Zgodna je glumica velika miljenica Hollywooda prvenstveno zbog toga što je uvijek nasmijana i otvorena, a ne libi se ni našaliti na svoj račun ili reći što misli, čak i kada zna da to mnogima neće biti drago. Tako je već više puta javno progovorila o tome koliko se protivi nametnutim idealima ljepote te da nikada ne bi išla na dijetu zato što netko misli da ima koji kilogram viška.

Zabavna i simpatična Jennifer planetarnu je slavu stekla ulogom Katniss Everdeen u filmu 'Igre gladi'. Tada su je svi upoznali kao hrabru i odvažnu ljepoticu duge kose, a pokazalo se da je poprilično slična svojoj ulozi i u stvarnom životu.

Iako naglašava da nikada ne bi mršavjela po nečijem nalogu, Jennifer je jedna od onih sretnica s lijepo definiranim tijelom pa može odjenuti gotovo sve što poželi. I tu zaista ne griješi - uvijek odabere outfit koji je dovoljno mladenački za njezine godine, ali i odgovara prilici.

Tako je primjerice za jednu od novinskih konferencija na promociji hit filma 'Američki varalice' odjenula bijelu majicu krojenu iznad struka, crne hlače i štikle s uzorkom zebre. Dakle dovoljno mladenački, jer je ipak pokazala malo kože, i dovoljno ozbiljno za pojavljivanje u medijima.

Jedan od njezinih najsvjetlijih trenutaka u karijeri svakako je bio onaj kada su joj dodijelili Oscara za ulogu u filmu 'U dobru i u zlu'. Tada je još jednom pokazala koliko spontana može biti jer je sa smiješkom prihvatila malu nezgodu. U prelijepoj Diorovoj haljini, čije je zaštitno lice, spotaknula se na stepenicama dok je išla po svoj zlatni kipić.

Jennifer u svim njezinim modnim kombinacijama nikako ne nedostaje ni seksipila jer joj držanje i stav zrače pozitivnom vibrom i samopouzdanjem.

Jedina velika promjena koju je napravila ova mlada glumica po pitanju stajlinga jest skraćivanje duge plave kose. No komentari su bili vrlo pozitivni jer njezino lijepo lice stvoreno je za igru raznim frizurama.