FASHION GURU:

Pati li Sopekica od daltonizma kad je obukla ovakve najlonke?

14.10.2014 u 14:17

  • +10

Renata Sopek

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica voli krpice koje joj ističu vitku figuru, pa za pojavljivanja u javnosti u posljednje vrijeme bira haljine identičnog tuba-kroja. Haljine su OK, ali do kada će Renatica nositi jedno te isto, zavapio je Guru

'Ja stvarno ne znam koliko ona u svom ormaru ima identičnih tuba-haljina. Pretpostavljam da je cijeli ormar zatrpan njima, u svim mogućim bojama i materijalima', zaključio je naš dežurni modni kritičar nakon što se lijepa voditeljica opet pojavila u uskoj haljini koja joj ističe sve raskošne obline i fit figuru.

'Dobro njoj to stoji, stvarno bi bilo čudno uz toliko vježbanja da joj ne stoji, ali do kada će nositi jedno te isto, do kadaaaaa?! Fascinantno mi je kako je ona samo divno složila te nijanse. Haljina i cipele u zagasitoj crvenoj nijansi, a torba i najlonke također u istoj oker, senf nijansi.

'Da mi je samo znati kako je samo uspjela naći istu boju najlonki/grilonki i torbe. Za torbu još i nekako, dobra mi je, ali da staviš tu boju na noge, stvarno moraš imati daltonizam', poručio jeFeshi atraktivnoj voditeljici.