MODNA LEKCIJA

Evo zašto u ormaru morate imati običnu bijelu košulju

30.09.2014 u 14:47

Bionic
Reading

Obična bijela košulja vječni je komad odjeće koji se može kombinirati u bezbroj izdanja i u svakom izgledati trendi i elegantno. Victoria Beckham svojim je najnovijim izdanjem potvrdila to pravilo

Da je bijela košulja sjajan izbor za svaku prigodu, dokazala je ovaj put i Victoria Beckham koja je za posjet svom novotvorenom dućanu na prestižnoj londonskoj adresi odabrala profesionalni look.

Modna ikona i dizajnerica odjenula je običnu bijelu košulju muškog kroja i crnu široku suknju srednje dužine nešto nižeg struka zanimljive rebraste strukture i elegantne crne gležnjače od brušene kože. Usprkos kišnom vremenu, Poshica je lice skrivala tamnim sunčanim naočalama.

Za ležeran look Victoria je zavrnula rukave na košulji, a monokromatsku kombinaciju nosila je bez ikakvih modnih detalja povodeći se za onom 'manje je više'.

Ovaj klasični komad odjeće u svojim kolekcijama još od 1981. ima američka modna dizajnerica Carolina Herrera koja kaže da je se ne može zasititi. 'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi.'

Tajna neprolaznosti bijele košulje leži u njezinoj prilagodljivosti, a najvažnije je da vam dobro pristaje, poručuje Herrera.