NA OTVARANJU

Čipka joj besramno otkrila rublje i tijelo

23.09.2014 u 13:31

  • +5

Ovako se nose modno osviješteni buntovnici

Izvor: Promo fotografije / Autor: Replay

Bionic
Reading

Alessandra Ambrosio zna kako dobiti peticu iz stila - bijelom čipkastom haljinom koja otkriva tijelo

Naime, otvaranje novog preuređenog milanskog Flagship Storea popratile su brojne svjetske zvijezde poput zvijezde FC Barcelone Neymara Jr, brazilskog supermodela Alessandre Ambrosio i drugih. Brand Replay i dizajnerski dvojac Roman & Williams udružili su snage za uređenje Flagship Storea koji se prostire na 1.500 kvadratnih metara.

Obožavateljica trapera je i slavna Ambrosio koja uglavnom nosi boyish traperice i vruće traper hlače, no na otvaranju je uzdahe mamila u nečem malo drugačijem. Bijelom čipkastom haljinom otkrila je lijepo tijelo. Crna bundica koju je prebacila preko ramena zaokružila je dojam. Protuteža njezinom bijelom Neymarov je crni styling koji mu jako dobro stoji.


Velikom otvaranju novog Replayjevog dućana znakovitog naziva 'The Stage' prisustvovala su mnoga poznata lica, a osim zgodnog nogometaša koji je nakon svjetskog prvenstva zaludio žene cijelog svijeta te manekenke Alessandre Ambrosio, viđeni su i američka glumica Rosario Dawson te supermodeli Coco Rocha, Stella Maxwell, Sara Sampaio i Daria Stroku.