NOVI 'IT' KOMAD

Ovo je torba o kojoj svi pričaju

22.09.2014 u 10:16

Nova Burberry torba

Izvor: Reuters / Autor: SUZANNE PLUNKETT/STEFAN WERMUTH

Bionic
Reading

Na londonskom tjednu mode pozornost je plijenila nova it torba, Burberry Mini Bee Bag, koju je dizajnirao Christopher Bailey, Burberryjev kreativni i izvršni direktor

Ovaj veseli modni dodatak dio je kolekcije The Birds and the Bees za proljeće/ljeto 2015. Torbicu, za koji mnogi predviđaju da će biti jedan od najtraženijih modela sljedećih nekoliko mjeseci prva je pokazala manekenka Cara Delevingne koja je svoju Mini Bee s monogramom imala već uoči Burberryjeve revije.

Torbica Mini Bee na modnoj je reviji prikazana u različitim kombinacijama boja, uključujući i prepoznatljiv Burberryjev karirani uzorak. Na torbici se ističu metalne kopče i detalji u zlatnoj boji, a ima i dugačak remen pa se može nositi i ukoso preko ramena.

Nova Burberryjeva torbica još jednom potvrđuje da na scenu stupaju manje i ženstvenije torbice, a modeli u veselim bojama pravo su osvježenje. Budući da im se početna cijena kreće od oko 10.000 kuna, torbice Mini Bee uveseljavat će odjevne kombinacije odabranih žena, no uopće ne sumnjamo da će se uskoro slični modeli naći i na policama brendova ulične mode.